Eigen inpakcentrale
“Handen aan de band!”. Iedereen die de inpakcentrale van Brandwijk in de laatste maanden van het jaar wel eens heeft bezocht kent deze woorden en weet dat het een voorbode voor serieuze activiteit is. Het zijn de woorden waarmee een nieuwe productiecyclus gestart wordt. Het betekent dat iedereen stelling neemt in het productieproces en dat binnen enkele momenten de productie van pakketten op volle toeren draait. 
Duurzaamheid en Brandwijk
Brandwijk stelt hoge eisen aan zichzelf. We zeggen niet alleen duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, de certificeringen bewijzen dat ook. Brandwijk heeft een aantal, voor de branche unieke, certificeringen en worden hier op gecontroleerd. 
Historie
Brandwijk is inmiddels niet meer weg te denken uit de pakketten branche. Met veel passie en enthousiasme werken wij samen met u aan een duurzame relatie. Brandwijk begon in 1982 toen Dick en Pieta Brandwijk een kaas- en delicatessenzaak in ‘s-Hertogenbosch kochten. Persoonlijke benadering en gastvrijheid waren de kernwaarden voor dit unieke familiebedrijf. Deze creativiteit en persoonlijke benadering is tegenwoordig nog steeds de rede waarom organisaties kiezen voor de pakketten en relatiegeschenken van Brandwijk.
De mooiste showroom van Nederland
De showroom van Brandwijk wordt gekenmerkt  als 1 van de mooiste van Nederland. Zodra u binnenstapt waant u zich in 'de Wereld van Brandwijk', een wereld vol inspirerende, mooie Themapakketten en Kerstpakketten. In onze showroom kunt u van januari tot december uw thema- of kerstpakket op maat uitzoeken. We zijn specialist en heel het jaar bezig met de nieuwste trends en de duurzaamste items. We adviseren u dan ook graag zodat u het pakket vindt die het beste past bij uw bedrijf en/of medewerkers. 
Logistiek en voorraad
De Brandwijk inpakcentrale is naadloos aangesloten op het logistieke proces. Ook hierin wordt de hoogste zorgvuldigheid geboden om retouren tot het minimum te beperken.
Social Return
Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer pakt Brandwijk haar verantwoordelijkheid. Vanuit een intrinsieke motivatie zit MVO al jaren in ons bloed. Wij maken bewuste keuzes en zijn continue bezig onszelf hierop te verbeteren. Brandwijk ondersteunt de Sustainable Development Goals zoals opgesteld door de Verenigde Naties. Vanuit onze invloed leveren wij een actieve bijdrage aan een aantal van deze Sustainable Development Goals, onder andere op het gebied van aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei, volledige en productieve tewerkstelling en waardig werk voor iedereen.

Maak kennis met onze specialisten

Maak kennis met onze specialisten op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken!

Plan direct uw afspraak in!