Duurzame kerstpakketten: plant een boom met elk geschenk!

Danielle van Beurden
21-06-24
  • 0
  • 0

Duurzame kerstpakketten: plant een boom met elk geschenk!

Bij Brandwijk geloven we in de kracht van waarderen en geven. Daarom introduceren we dit jaar een bijzondere en eco-vriendelijke optie voor onze kerstpakketten: de mogelijkheid om een boom te laten planten in de naam van uw klanten of medewerkers. Ontdek hoe u met deze duurzame kerstpakketten een blijvende impact kunt maken.

Waarom duurzame kerstpakketten?

De feestdagen zijn een tijd van geven en waarderen, maar ook een moment om stil te staan bij onze impact op de wereld. Met onze duurzame kerstpakketten biedt Brandwijk u de kans om niet alleen uw waardering te tonen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Een boom planten als cadeau: hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en doeltreffend. Bij elk kerstpakket kunt u een voucher bij laten verpakken om een boom te laten planten. Dit cadeau is niet alleen symbolisch, maar ook praktisch: elke geplante boom helpt bij het herstellen van ecosystemen, het verbeteren van de luchtkwaliteit en het ondersteunen van lokale gemeenschappen.

De voordelen van eco-vriendelijke geschenken

1. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO): Door een boom te planten als onderdeel van uw kerstpakket, draagt u bij aan MVO-doelstellingen. Dit versterkt niet alleen uw merkpositie, maar laat ook zien dat uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid.

2. Positieve klantrelaties: Klanten en medewerkers waarderen bedrijven die verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op de planeet. Een eco-vriendelijk geschenk versterkt de band en laat zien dat u geeft om hun toekomst.

3. Uniek en memorabel: Een boom planten in iemands naam is een uniek en blijvend cadeau. Het is een geschenk dat groeit en bloeit, net als de relaties die u met uw klanten en medewerkers opbouwt.

Onze samenwerking met Tree by Tree

Brandwijk werkt samen met Tree by Tree, een organisatie die bedrijven ondersteunt bij hun duurzaamheidsdoelen door bomen te planten. Tree by Tree zorgt ervoor dat elke boom op de juiste plek wordt geplant, met zorg en aandacht voor de lokale biodiversiteit en de gemeenschappen die erbij betrokken zijn.

Conclusie

Dit jaar kunt u met Brandwijk niet alleen kerst vieren, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor onze duurzame kerstpakketten en de optie om een boom te planten, maakt u een positief verschil. Laten we samen werken aan een groener en gezonder 2024!

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.