Kerstpakketten en goede voornemens

Danielle van Beurden
05-09-23
  • 0
  • 0

September is begonnen, nog vier maanden en 2023 is alweer voorbij. Het passeren van een jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens. Het starten van deze is eenvoudig maar het volhouden blijkt in de praktijk een uitdaging. Om u en uw werknemers een handje te helpen hebben we een aantal geschenken die hierbij helpen. 


Gezond leven --> stay fit themapakket 

Dit pakket sluit perfect aan op gezond leven. Een brievenbus pakketje met daarin een fitness-elastiek en een springtouw voor de beweging en een eat natural reep en opkikker bouillon als gezonde snack. Voor na de beweging zit er een Rituals bath & shower gel in om weer helemaal fris te worden.


Minder stressen, meer genieten --> Outdoor fun themapakket 

Met het Outdoor fun themapakket gunt u uw werknemers wat afleiding wanneer de eerste zonnestralen van 2024 doorkomen. Lekker buiten zijn met het populaire Kubbspel met wat heerlijek snacks. 


De wereld ontdekken --> met de rugzak op pad kerstpakket

Reizen blijft populair. Mensen willen op avontuur en herinneringen maken. Hiervoor hebben wij de perfecte tas. Deze mooie rugzak met laptopvak is ideaal om mee te nemen. Aangevuld met wat lekkernijen.   


Tijd voor jezelf --> Teddy kerstpakket

Ons Teddy kerstpakket is een favoriet binnen ons team. De teddy trend is niet meer weg te denken uit elk interieur. Met quotes op de producten zoals: #lekkerniksen en #tijdvoorjezelf geeft het een leuke knipoog. 

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.