Welkom bij de familie

Aangenaam! Dit zijn wij, het Brandwijk-team, of liever gezegd: de Brandwijk-familie. Zo voelt dat voor iedereen die bij ons werkt, of je nou wel of geen Brandwijk achter je voornaam hebt staan. We gaan voor elkaar door het vuur. Hebben oog voor elkaars wensen en behoeften. En zijn hondstrouw. Niet alleen naar elkaar, maar beslist ook naar onze klanten. Die wij overigens liever zien als onze partners. Hieronder stellen wij onszelf voor. Maar we zijn natuurlijk ook reuze benieuwd naar wie u bent.

Dick Brandwijk
Algemeen directeur

Samen met zijn vrouw Pieta richtte Dick in 1982 Brandwijk BV op. Voor Dick en Pieta waren gastvrijheid en persoonlijke benadering de belangrijkste waarden waarop zij hun bedrijf voortvarend lieten groeien. Dat straalt het bedrijf anno nu nog steeds uit, maar zoals de familie zich ontwikkelde met de komst van drie dochters, zo ontwikkelden zich ook de familiewaarden. Brandwijk: Bevlogen. Betrokken. Bewust.

Kimberly Brandwijk
Algemeen manager

Het zit in de genen, ondernemerschap. Kimberly begon bij Brandwijk tijdens haar afstudeeropdracht, waar zij de o-zo belangrijke certificeringen op touw zetten. De breed gedragen kwaliteit moest immers ook een gezicht krijgen. En dat is meer dan gelukt. Kimberly ging werken bij dochterbedrijf Promo. nl waar zij inmiddels de leiding heeft en het bedrijf een gezicht gaf als groeiparel van Brandwijk BV.

Milou Brandwijk
Sales manager

De appel valt niet ver van de boom. Milou heeft de smaak, creativiteit en zakelijkheid niet van een vreemde. Pieta, haar moeder, heeft haar de fijne kneepjes geleerd van het inkopen, het inrichten van de showroom en de verkoop. Milou brak haar opleiding tot managementassistent af, omdat ze van mening was ze meer en sneller leerde in de bedrijfsomgeving van Brandwijk, vaders en moeders,

Pieta Brandwijk
Onze inspiratiebron

Behalve de echtgenote van Dick en moeder van Kimberly, Milou en Cynthia was Pieta meer dan veertig jaar ook het creatieve brein van het familiebedrijf. Zij was onder meer verantwoordelijk voor de omvangrijke collectie en de showroom die altijd zo tot de verbeelding sprak. Keer op keer wist Pieta te verrassen met nieuwe items en verfrissende inzichten. Met haar persoonlijke benadering en het vermogen zich in relaties te verdiepen, dwong ze zowel binnen als buiten de kantoormuren veel bewondering af. Op 7 december 2023 stopte het hart van goud met kloppen. Dat ze heeft gewacht tot de laatste kerstpakketten de deur uit waren, zegt alles over haar liefde voor het bedrijf en haar gezin. In ons hoofd en hart is ze dan ook niet weg. Op deze plek willen wij Pieta laten voortleven. Omdat die unieke combinatie van visie, wijsheid en warmte voor ons een inspiratiebron blijft waaruit wij tot in lengte van dagen kunnen putten.

Caroline Pex
Rechter hand van Dick

Deed een opleiding in de toerismebranche en was in de zomer werkzaam in Italië en in de winter skilerares. Om de tijd tussen het zomer- en winterseizoen te overbruggen begon zij in 2002 bij Dick en Pieta Brandwijk met het inpakken van kerstpakketten als tijdelijke baan. Al snel bleek zij ook ‘heel handig op kantoor’. Ze hielp een aantal weken mee en vertrok dat eerste jaar vlak voor de kerst naar de bergen. Toen zij de volgende zomer weer een tijdelijke baan zocht, wilde Brandwijk haar alleen aannemen als ze beloofde niet weer vlak voor de kerst naar de skipiste af te reizen. Dat is nu meer dan 20 jaar geleden; Brandwijk Themapakketten gaf Caroline haar eerste vaste baan en naast Dick en Pieta werd zij de eerste medewerker van Brandwijk Themapakketten. Inmiddels is zij alweer heel wat jaren de rechterhand van Dick en heeft zij het bedrijf zien groeien, met alle belevenissen die daarbij horen. Caroline regelt voor het bedrijf onder meer alle certificeringen.

Daniëlle van Beurden
Marketing manager

Het buurmeisje. Het bedrijf van haar vader zit praktisch naast dat van Brandwijk. Tien jaar geleden kwam Daniëlle op verzoek van Dick helpen met het inpakken van kerstpakketten. Daniëlle, die een studie commerciële economie deed, wilde graag een stageplaats bij Brandwijk. Dat lukte en ook haar afstudeeropdracht deed zij bij Promo.nl. Na de afronding van de hbo-studie werkte zij een tussenjaar in het bedrijf en is daarna alsnog aan een studie marketingmanagement aan de Universiteit Tilburg begonnen. Bij Brandwijk heeft haar dat geen windeieren gelegd; Daniëlle is inmiddels verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf, hoewel zij zo nodig ook inspringt bij de verkoop. Door haar stages in beide bedrijven en haar lange werkervaring is ze in beide bedrijven multi-inzetbaar.

Job Homburg
Accountmanager

Het avontuur van Job bij Brandwijk begon al op zijn veertiende, met, zoals veel collega"s, kerstpakketten inpakken. Job woonde met zijn ouders en broers praktisch naast Dick en Pieta Brandwijk en op een goede dag kwam Dick op bezoek om de jongens aan te sporen toch vooral met hun achterwerk van de bank te komen en aan het werk te gaan. En wel graag bij Brandwijk Themapakketten. En zo geschiedde. Toen Job zeventien was en een stageplaats zocht was ook hij van harte welkom bij Brandwijk. Toen Dick twee jaar geleden voor de juiste balans binnen het bedrijf een extra man zocht en bij Job aanklopte, moest hij even nadenken. Hij was net een hbo-studie begonnen en wist niet of hij dat kon combineren. Uiteindelijk koos hij helemaal voor Brandwijk; inmiddels is hij negen maanden per jaar accountmanager bij Promo.nl en springt drie maanden per jaar bij aan "de themapakkettenkant".

Dinand Pellegrom
Logistiek medewerker

Dinand leerde Brandwijk kennen bij het aanleggen van de tuin van Dick en Pieta Brandwijk in 2005. Omdat tijdens de drukke kerstperiode alles en iedereen in het bedrijf wordt ingezet, werd ook Dinand gevraagd of hij daar zijn steentje aan kon bijdragen. Voor hij het wist was hij kerstpakketten aan het inpakken en raakte hij, naast zijn baan bij een metaalbedrijf, betrokken bij Brandwijk Themapakketten. Dinand is inmiddels ook al 19 jaar iedere vrijdag en zaterdag in het bedrijf te vinden en rond de kerst zelfs zeven dagen per week. Hij wordt bij van alles ingezet, maar vanwege zijn technische inzicht helpt hij veel bij het oplossen van allerlei (technische) problemen en komen een aantal ‘uitvindingen’ deels uit zijn koker. Voor het inpakken van zakjes graszaad was hij bijvoorbeeld een van de bedenkers van een machine die het proces enorm veel sneller maakte.

Ismail Ouahid-Alaoui
Logistiek medewerker

Ismaïl is een leergierige, vrolijke en hardwerkende medewerker die, net als veel andere collega’s, is begonnen als kerstpakketten inpakker bij Brandwijk Themapakketten. Dat was in 2018 en hij had het daar zo naar zijn zin, dat hij zich verder wilde ontwikkelen binnen het familiebedrijf. Ismaïl is geslaagd voor de opleiding Marketing & Communicatie nadat hij stage heeft gelopen in het bedrijf. Tijdens zijn stage heeft hij zich verdiept in de beide bedrijven; Brandwijk Themapakketten en Promo.nl. Voor Ismaïl is het fijn om progressie te maken binnen het bedrijf. Dat motiveert hem om (nog) meer te leren. Hij hoopt in de toekomst binnen de Brandwijk Groep met veel klanten kennis te kunnen maken.

Marjon Kooijman
Sales binnendienst

Marjon is onlangs bij Brandwijk kerstpakketten begonnen om Milou Brandwijk te ondersteunen bij de in- en verkoop en alle verder voorkomende werkzaamheden in de showroom. Brandwijk Kerstpakketten kende zij al meer dan twaalf jaar via haar man Marc. Samen met Milou en Pieta stelden zij in de showroom van Brandwijk jarenlang de kerstpakketten voor het bedrijf waar hij werkte samen. In de loop der jaren ontstond daar een vriendschap voor het leven. Na het overlijden van Pieta was het voor haar niet meer dan logisch om het mooie bedrijf, het geweldige team en de familie te ondersteunen waar zij kan. Marjon komt van origine uit de modebranche en werkte tot voor kort in een kledingzaak met hoog-segment mode. Zij is een creatieve persoonlijkheid met oog voor trends, kleur en detail.

Yves Frison
Logistiek medewerker

Yves is op dit moment de jongste loot aan de Brandwijk-boom. Hij leerde het bedrijf via zijn vrienden kennen en werkte twee seizoenen als inpakker in de altijd drukke maar gezellig kerstperiode. Hij had direct door dat hij bij een fijn bedrijf was terecht gekomen. Niet alleen omdat hij samen met zijn vrienden aan de inpak-band stond, maar ook alle vaste medewerkers van Brandwijk ervoer hij als erg prettig om mee samen te werken. Toen hij voor zijn studie HR & Legal Insurance dan ook een stageplaats zocht, vond hij die graag bij Brandwijk. Nu werkt hij twee dagen per week op personeelszaken en zijn Brandwijk collega’s willen hem veel leren. Waar je als stagiair elders nog wel eens alle klusjes op moet knappen, wordt hij hier helemaal meegenomen in alles wat er speelt binnen Brandwijk Themapakketten en Promo.nl.