Brandwijk 'runner-up' in strijd om 'Leverancier van het Jaar'

Danielle van Beurden
28-09-23
  • 0
  • 0

Brandwijk Kerstpakketten / Promo.nl is ‘runner up’ geworden in de strijd om de titel ‘Leverancier van het Jaar’ in haar branche. Daarmee eindigden we achter de winnaar Robitex uit Enschede. 

In totaal waren er zeventien genomineerden voor de prijs. Opdrachtgevers en toeleveranciers kunnen online hun stem op hun favoriete bedrijf uitbrengen. Brandwijk eindigde bij de verkiezing als runner up in de categorie ‘full-service-leverancier'. De prijs komt voor Brandwijk bovenop het veertigjarig jubileum en de koninklijke onderscheiding die eigenaren Dick en Pieta Brandwijk afgelopen april in ontvangst mochten nemen.

Beoordeling 

Bij de beoordeling is vooral gekeken naar persoonlijk contact en accountmanagement. De prijs voor de beste leverancier is bijna twintig jaar geleden in het leven geroepen door branchevereniging PPP en wordt beoordeeld op criteria als creativiteit, kennis en duurzaamheid. Binnen de branche van promotionele artikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten is dit de belangrijkste vakprijs. Een vakjury beoordeelt welke bedrijven in aanmerking komen voor de prijs. 

Opdrachtgevers en toeleveranciers kunnen via een website hun stem uitbrengen op hun favoriete bedrijf. Deze stemmen tellen voor 25 procent mee in de beoordeling van de vakjury. De branche bestaat uit circa 3000 distributeurs op het gebied van relatiegeschenken en promotieartikelen. Vorig jaar won Brandwijk de ‘Gadget of the year Award' met de Washed Kraft papieren rugzak.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.