Logistiek en voorraad

  • 0

De Brandwijk inpakcentrale is naadloos aangesloten op het logistieke proces. Ook hierin wordt de hoogste zorgvuldigheid geboden om retouren tot het minimum te beperken.

Voor het transport maakt Brandwijk gebruik van de transporteur gevestigd aan de overkant van de straat. De relatie met de transporteur is van groot belang in de kwaliteit die wij leveren. Dat de transporteur zo dichtbij zit heeft daarom vele voordelen.

Ieder jaar op rij spreken klanten weer hun verbazing uit over de kwaliteit van de Brandwijk inpakcentrale en het logistieke proces. De trouwe klanten zijn gewend aan deze hoge kwaliteitsstandaard maar zeker nieuwe klanten geven structureel terug verrast te zijn door het nagenoeg uitblijven van retouren.

De ervaring leert dat klanten een nauwkeurige inschatting kunnen maken van het aantal benodigde pakketten. Toch ziet Brandwijk vaak extra nabestellingen waarop Brandwijk dan flexibel kan inspelen. In het inkoopproces en verkoopproces houdt de organisatie hier al rekening mee zodat altijd aan die last minute wensen kan worden voldaan. Eventueel zelfs met eigen levering en bezorging om te zorgen dat ieder pakket op tijd bij de ontvanger is. Zo kan Brandwijk flexibel omgaan met eventuele extra klantverzoeken. 

 

  • 0