Chill & Grill BBQ

Chill & Grill BBQ
Chill & Grill BBQ
Chill & Grill BBQ
49,95 p/st excl. btw
 Leverbaar
60,44 incl. btw
8-10 werkdagen levertijd
Chill & Grill BBQ
Chill & Grill BBQ
49,95 excl. btw
 Leverbaar

Waarom kiezen voor Brandwijk

  • EcoVadis Platinum / ISO:9001 / CO~2~ prestatieladder niveau 3 gecertificeerd
  • Maatwerk pakketten met persoonlijk advies
  • Diverse themapakketten
  • Mooiste showroom van Nederland
  • Inpakcentrale onder eigen dak
  • 40 jaar ervaring
Deel dit product
Omschrijving

Dat is de naam van deze multifunctionele barbecue. Hierop grill je niet alleen je vlees, hij is ook te gebruiken als bloembak, tafel, vuurkorf of compostbak. Heel chill dus. En behalve multifunctioneel ook handzaam en degelijk gemaakt van zogeheten cortenstaal. Dit is niet alleen heel sterk materiaal, maar krijgt bovendien van nature een robuust bruine kleur. Het roestachtige uiterlijk beschermt
tegen echt roesten en maakt een milieu-onvriendelijke coating overbodig. De roosters en de asbak zijn gemaakt van roestvast staal. De ‘twist’ in de vormgeving bevordert de stabiliteit van de barbecue. Al met al een echte blijmaker, volgens ontwerper Bastiaan Tolhuijs.
De barbecue is geproduceerd door de mensen van In-Made, opgericht door Dienst Justitiële Inrichtingen. De Brandwijk Groep heeft een hechte samenwerking met Dienst Justitiële Inrichtingen. DJI verzorgt in Nederland de uitvoering van vrijheidsbenemende straffen en maatregelen. In 2010 richtten ze In-Made op. Door gedetineerden – de groep met de grootste achterstand tot de arbeidsmarkt – in de gevangenis al aan het werk te zetten zorgen ze ervoor dat ze deze verlaten met een identiteitsbewijs, een plek om te wonen én een inkomen. Het werk in de inrichtingen is gericht op productie in allerlei vormen. Zo maken gedetineerden producten voor in de gevangenis zelf, maar ook koffie, fietsen en deze bbq’s. In-Made is ook een zeer duurzaam initiatief. Bij de werkzaamheden recyclet de organisatie namelijk grondstoffen.

Inhoud pakket

Chill & Grill BBQ