BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER

BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER
BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER
BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER
21,- p/st excl. btw
 Leverbaar
22,89 incl. btw
8-10 werkdagen levertijd
BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER
BOEK: DE KIST, CULTTRAINER EN SUPERBOER
21,- excl. btw
 Leverbaar

Waarom kiezen voor Brandwijk

  • EcoVadis Platinum / ISO:9001 / CO~2~ prestatieladder niveau 3 gecertificeerd
  • Maatwerk pakketten met persoonlijk advies
  • Diverse themapakketten
  • Mooiste showroom van Nederland
  • Inpakcentrale onder eigen dak
  • 40 jaar ervaring
Deel dit product
Omschrijving

Een uniek boek, nu te verkrijgen bij Brandwijk.  De prijs is inclusief verzending op huisadres

In 2016 werd de biografie van Simon Kistemaker door het magazine Staantribune uitgeroepen tot Beste Voetbalboek van het Jaar. De voormalige motivatiekunstenaar met de knoet in de hand en het hart op de tong kreeg het drukker dan ooit. Maar hij werd - opnieuw - ziek en verloor tot overmaat van ramp in die periode zijn vrouw Thea.

Anderhalf jaar later, op 23 november 2021, stopte ook de laatste culttrainer van Nederland met vechten. Zijn dood heeft vooral De Graafschap en de vurige aanhangers van Het Kistendom hard geraakt.

Schrijver Yoeri van den Busken volgde Kistemaker ook in de donkerste dagen. Met een lach en een traan. Dit is het complete verhaal. Met onder andere een exclusief hoofdstuk van Erik ten Hag én een mooie bijdrage van Dick Brandwijk, die samen met De Kist en Hans Kraay een bijzondere vriendenclub vormde.     

 Dit boek betreft een luxe, gelimiteerde uitgave met een hardcover en 40 fotopagina's en is eenmalig beschikbaar voor de speciale prijs van 19,95. 

Yoeri van den Busken werkt sinds 1986 als journalist en schrijver. De voormalige adjunct-hoofdredacteur van Voetbal International publiceerde talloze jubileumboeken over familiebedrijven en sportbiografieën, o.a. over Louis van Gaal, Harry van Raaij, Johan Cruijff, Piet Schrijvers, Wim Jansen en Jan Jongbloed. 'De Kist: Culttrainer en Superboer' is zijn 23e uitgave. Van zijn hand zijn ook 'Meesterbrein' en het koffietafelboek 'Ander licht' bij Brandwijk Promo te bestellen.