MINISTER ADRIAANSENS TE GAST BIJ BRANDWIJK

Danielle van Beurden
29-12-22
  • 0
  • 0

Maandag 28 november was Micky Adriaansens, minister van Economische Zaken en Klimaat, te gast op ons bedrijf. Zij nam de eerste van tweeduizend bomen in ontvangst die geplant zijn in Afrika. Tijdens de sfeervolle bijeenkomst kregen ook Helga Witjes, gedeputeerde van de provincie Gelderland en ONL-founder Hans Biesheuvel een boom aangeboden. SFEERIMPRESSIE VIDEO

Dick en Pieta begroeten de minister van Economische zaken

De bijeenkomst was de start van de actie waarbij wij ter gelegenheid van ons veertigjarig bedrijfsjubileum deze bomen hebben geadopteerd. Het was voor ons een uitgemaakte zaak dat het jubileum in het teken moet staan van het stimuleren van het besef verantwoord om te gaan met onze planeet. “Alle klanten en partners krijgen een boom. Op deze wijze willen wij hen bedanken voor onze duurzame relatie en met elkaar een bijdrage leveren aan CO2 reductie, vergroening en het tegengaan van de opwarming van de aarde”, aldus Dick Brandwijk.

  Dick Brandwijk kan niet alleen ondernemen, maar ook praten..
 Minister Micky Adriaansens heeft het zichtbaar naar haar zin

Minister Adriaansens, die eerst een rondleiding kreeg van Dick Brandwijk, is onder de indruk van de onderneming, haar visie en de wijze waarop men ijvert voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Nadat zij de eerste boom in ontvangst had genomen sprak zij lovende woorden over Dick en Pieta:  “In Den Haag vergeet men nogal eens dat het geld dat wordt besteed, eerst moet worden verdiend door ondernemers zoals deze. Zij zijn onmisbaar. Het is geweldig te zien en te horen hoe men zich niet alleen in alle bochten wringt om klanten tevreden te houden, maar ook zorgt voor de medewerkers. Dit alles met grote aandacht voor duurzaamheid. Dat is echt waar we allemaal naartoe moeten”. 

 Minister Micky Adriaansens geniet van de rondleiding


 Plezier en lovende woorden van de minister van Economische Zaken

Naast minister Adriaansens ontvingen ook de Gelderse gedeputeerde Helga Witjes en ONL-founder Hans Biesheuvel een boom. Witjes kijkt met een kritisch oog naar de regelgeving in ons land: “Ik stoor me aan de vele regels die er zijn en die het voor ondernemers vaak moeilijker maken dan nodig is. Ik stoor me ook aan het feit dat werken soms niet loont. Het is fijn om te zien dat er ondernemers zijn als Brandwijk die zich daardoor niet laten ontmoedigen en zelfs ook nog maatschappelijk betrokken zijn”. Hans Biesheuvel accentueerde kort en krachtig hoe hij de Brandwijk-onderneming ziet: “Als ik aan een ondernemer denk, dan denk ik aan jou”. 

 Hans Biesheuvel en Dick vallen elkaar geëmotioneerd in de armen
 Micky Adriaansens en Helga Witjes verguld met bomen-certificaat

Alle klanten en partners hebben een boom aangeboden gekregen uit het programma Treecovery van Justdiggit, mogelijk gemaakt door Treebytree, dat via het digitaal aankopen van bomen zorgt voor het herstel van gekapte bomen in Tanzania. Hiermee wordt effectief, betaalbaar en op een haalbare wijze meegewerkt aan CO2-reductie, herstel van het eco systeem, vergroening en het tegengaan van de opwarming van onze planeet. Digitaal kan men de komende decennia de groei van de bomen volgen en waarnemen welke positieve effecten dit heeft voor het milieu. 


  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.