ONS TEAM

NICE TO MEET YOU!

Ontmoet de mensen, de gezichten achter alle leuke en creatieve voorstellen. Wij staan elke dag klaar om mee te denken en om vooral u het werk uit handen te nemen. Wij geloven niet in klanten, maar in partners. Werken aan langdurige klantrelaties staat altijd centraal in onze bedrijfsvoering. 


Dick Brandwijk

Kocht in 1982 een delicatessenwinkel in Den Bosch, waar ook veel cadeaupakketten werden gemaakt.
In 1987 werd de winkel verkocht en begonnen Dick en zijn echtgenote Pieta met een showroom voor kerstpakketten naast hun woning. Nadat er steeds meer vraag kwam naar promotionele artikelen buiten de feestdagen om, werd in 2002 Promo.nl opgericht. Tussen zakelijk en privé maakt Dick geen onderscheid: zijn werk is zijn missie. Dat geldt niet alleen voor hem, ook zijn vrouw Pieta is honderd procent betrokken en ook zijn twee jongste dochters Milou en Kimberly werken beiden in het bedrijf. Binnen deze familieverhoudingen is Dick verantwoordelijk voor de inkoop en het beoordelen van de leveranciers. Bij Dick staan gastvrijheid, creativiteit en het milieu hoog in het vaandel. In al die jaren vindt Dick nog steeds dat er niets leukers bestaat dan mensen te verrassen met een mooi cadeau.

Pieta Brandwijk

De jarenlange echtgenote en zakelijke partner van Dick. Pieta is het creatieve brein van het familiebedrijf. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de inrichting van het pand en krijgt daarover veel complimenten. Samen met dochter Milou is zij verantwoordelijk voor de gehele kerstcollectie die bestaat uit zo’n 6500 artikelen. Pieta is altijd op zoek naar nieuwe items waarmee zij de klanten, die zij overigens liever partners noemt, kan verrassen. Pieta maakt echt werk van iedere partner en verdiept zich in hen: wat past bij de persoon en het bedrijf of organisatie, wie zijn de medewerker en welke relaties moeten worden verrast? Pieta Brandwijk weet als geen ander dat kerstpakketten in uw onderneming veel tijd en energie vragen. Daarom nemen zij en de rest van het team van Brandwijk Themapakketten u van idee tot aflevering zoveel mogelijk werk uit handen. U hoeft alleen maar de complimenten voor een prachtig pakket en solide aflevering in ontvangst te nemen.

Kimberly Brandwijk

De naam zegt het al, Kimberly is familie. En wel de jongste van drie dochters Brandwijk, waarvan ook nog middelste dochter Milou bij het bedrijf werkt. Kimberly is trots op het familiebedrijf wat zij runnen. Zo’n tien jaar geleden was zij al in het bedrijf te vinden. Hoewel ouders Dick en Pieta vonden dat ze ook eens ergens anders moest gaan kijken, vond ze dat zelf helemaal niet nodig. In het begin hielp Kimberly met inpakken, maar ook met de administratie. Omdat er steeds meer vraag kwam naar promotiematerialen buiten de kersttijd werd Promo.nl opgericht en Kimberly werd accountmanager. Drie jaar geleden werd zij officemanager voor zowel Promo.nl als Brandwijk Themapakketten. Haar afstudeeropdracht deed zij, natuurlijk, op het familiebedrijf. Hiervoor zette zij de certificering op touw. Sindsdien heeft Brandwijk de volgende ceritifceringen:

  • EcoVadis Platinum
  • ISO 9001
  • CO2 prestatieladder niveau 3
  • Erkend mantelzorgvriendelijk bedrijf
  • Geaccrediteerd voor het PPP kwaliteitslabel in de branche

Milou Brandwijk

Milou is familie van en wel dochter nummer twee van de drie. Naast Milou werkt ook jongste zus Kimberly binnen het familiebedrijf. Milou werkt al van jongs af aan in de verkoop. Als geen ander weet ze klanten te prikkelen met jaarlijkse noviteiten en creatieve combinaties. Milou vindt creativiteit geen kwestie van geld, maar een talent dat zich in elke opdracht manifesteert. Zij deed een opleiding tot managementassistent, maar was de mening toegedaan dat zij tijdens haar opleiding meer leerde binnen het familiebedrijf dan op school. Zij ontwikkelde zich in de jaren die volgden tot een topverkoopster die de klant begrijpt, iemand met een neus voor leuke items en duurzame artikelen. Zij voelt zich inmiddels samen met haar moeder Pieta als een vis in het water van de Brandwijk vijver.

Caroline Pex

Deed een opleiding in de toerismebranche en was in de zomer werkzaam in Italië en in de winter skilerares. Om de tijd tussen het zomer- en winterseizoen te overbruggen begon zij in 2002 bij Dick en Pieta Brandwijk met het inpakken van kerstpakketten als tijdelijke baan. Al snel bleek zij ook ‘heel handig op kantoor’. Ze hielp een aantal weken mee en vertrok dat eerste jaar vlak voor de kerst naar de bergen. Toen zij de volgende zomer weer een tijdelijke baan zocht, wilde Brandwijk haar alleen aannemen als ze beloofde niet weer vlak voor de kerst naar de skipiste af te reizen. Dat is nu bijna 20 jaar geleden; Brandwijk Themapakketten gaf Caroline haar eerste vaste baan en naast Dick en Pieta werd zij de eerste medewerker van Brandwijk Themapakketten. Inmiddels is zij alweer heel wat jaren de rechterhand van Dick en heeft zij het bedrijf zien groeien, met alle belevenissen die daarbij horen. Caroline regelt voor het bedrijf onder meer alle certificeringen.

Daniëlle van Beurden

Het buurmeisje. Het bedrijf van haar vader zit praktisch naast dat van Brandwijk. Tien jaar geleden kwam Daniëlle op verzoek van Dick helpen met het inpakken van kerstpakketten. Daniëlle, die een studie commerciële economie deed, wilde graag een stageplaats bij Brandwijk. Dat lukte en ook haar afstudeeropdracht deed zij bij Promo.nl. Na de afronding van de hbo-studie werkte zij een tussenjaar in het bedrijf en is daarna alsnog aan een studie marketingmanagement aan de Universiteit Tilburg begonnen. Bij Brandwijk heeft haar dat geen windeieren gelegd; Daniëlle is inmiddels verantwoordelijk voor de marketing van het bedrijf, hoewel zij zo nodig ook inspringt bij de verkoop. Door haar stages in beide bedrijven en haar lange werkervaring is ze in beide bedrijven multi-inzetbaar. 

Job Homburg

Het avontuur van Job bij Brandwijk begon al op zijn veertiende, met, zoals veel collega’s, kerstpakketten inpakken. Job woonde met zijn ouders en broers praktisch naast Dick en Pieta Brandwijk en op een goede dag kwam Dick op bezoek om de jongens aan te sporen toch vooral met hun achterwerk van de bank te komen en aan het werk te gaan. En wel graag bij Brandwijk Themapakketten. En zo geschiedde. Toen Job zeventien was en een stageplaats zocht was ook hij van harte welkom bij Brandwijk. Toen Dick twee jaar geleden voor de juiste balans binnen het bedrijf een extra man zocht en bij Job aanklopte, moest hij even nadenken. Hij was net een hbo-studie begonnen en wist niet of hij dat kon combineren. Uiteindelijk koos hij helemaal voor Brandwijk; inmiddels is hij negen maanden per jaar accountmanager bij Promo.nl en springt drie maanden per jaar bij aan 'de themapakkettenkant'.

Ismaïl Ouahid-Alaoui

Ismaïl is een leergierige, vrolijke en hardwerkende medewerker die, net als veel andere collega’s, is begonnen als kerstpakketten inpakker bij Brandwijk Themapakketten. Dat was in 2018 en hij had het daar zo naar zijn zin, dat hij zich verder wilde ontwikkelen binnen het familiebedrijf. Ismaïl is geslaagd voor de opleiding Marketing & Communicatie nadat hij stage heeft gelopen in het bedrijf. Tijdens zijn stage heeft hij zich verdiept in de beide bedrijven; Brandwijk Themapakketten en Promo.nl. Voor Ismaïl is het fijn om progressie te maken binnen het bedrijf. Dat motiveert hem om (nog) meer te leren. Hij hoopt in de toekomst binnen de Brandwijk Groep met veel klanten kennis te kunnen maken.

Dinand Pellegrom

Dinand leerde Brandwijk kennen bij het aanleggen van de tuin van Dick en Pieta Brandwijk in 2005. Omdat tijdens de drukke kerstperiode alles en iedereen in het bedrijf wordt ingezet, werd ook Dinand gevraagd of hij daar zijn steentje aan kon bijdragen. Voor hij het wist was hij kerstpakketten aan het inpakken en raakte hij, naast zijn baan bij een metaalbedrijf, betrokken bij Brandwijk Themapakketten. Dinand is inmiddels ook al 17 jaar iedere vrijdag en zaterdag in het bedrijf te vinden en rond de kerst zelfs zeven dagen per week. Hij wordt bij van alles ingezet, maar vanwege zijn technische inzicht helpt hij veel bij het oplossen van allerlei (technische) problemen en komen een aantal ‘uitvindingen’ deels uit zijn koker. Voor het inpakken van zakjes graszaad was hij bijvoorbeeld een van de bedenkers van een machine die het proces enorm veel sneller maakte.